Mörri, Mauri, Rööri ja Tolkki

 Mun kaikilla elukoilla on aina ollu jotku lempinimet. On ollu Herppa, pevve, Hyrrävärrä ja Didi ja paljon muita. Näitten lempinimien kantajia ei oo enää ni mää aattelin et keskitytää nyt niitten elukoitten nimiin, mitkä on hengissä.

Elukoitten oikeet nimet on Rosvo, Rados, Tähkä ja Toska.  Radoksen rekisterinimi on Amadeus mut koska kutsumanimi on Rados ni mää en käytä rekisterinimee ollenkaa.

Mää nyt laitan ne lempinimet tähän. Niitä on paljon.

Tähkä Mattilsson, Tähkis, Tähkäpää, Rosvo Ryökäle, Rohvo, Rohmo, Rohmu, Tohveli, Tolkki, Mauri, Mörri, Mölli, Rööri. Jos haluut ni voit yrittää miettii et mitkä nuista vaikeemmistä kuuluu millekki karvanaamalle ennen ku luet eteenpäi.

Kaikki varmaa arvaa et Tähkälle kuuluu kaikki sellaset tähkä alkuset ja Tähkis.  Rosvolle kuuluu sit rohmo ja rohvo ja rohmu ja rosvo ryökäle  ja Toska on tohveli. Ketä on sit Mauri, Rööri, Mörri, Mölli,ja Tolkki.  Rosvo on mörri tai mölli, Rados on tolkki, Toska on rööri ja Tähkä on Mauri ja Rados on tolkki.  Mää en oikee tiiä et mistä nää kaikki tulee mut kaikki nää on käytössä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aika kulluu nopiaa

Raija, Ritva ja Raila

En olis ikinä uskonu