Mysteeritikku

Tänään täällä tekemisen puutteesta syntyneessä blogissa on aiheena elukoitten virikkeet. Mää kerron nyt millasista virikkeistä mun elukat tykkää ja millasia mää teen itte. En oo keksiny mitään näistä ite vaan oon kattonu netistä ja testaillu sitte. Nää on siis mun ja elukoitten milipiteitä.
Marsut
Mää en oo tehny marsuille virikkeitä ite ku ei oo inspiraatioo. Marsuilla on muutama puinen kulkuslelu ja ne on niitten mielestä kivoja. Pelletit mää laitan sellaseen aktivointipalloon ni siinä joutuu käyttää aivoja.Marsuilla on myös pari sellasta aktivointipeliä mihin mää laitan herkkuja. Marsut tykkää myös järsiä sellasia koivuhalkoja ja oksia. Omenapuun okSia ne tykkää myös syyä
Hamsterit
Hamstereille on helponpi keksiä virikkeitä ku marsuille. Hamstereille voi helposti tehä pahvista jotai mut marsut ei saa syyä pahvia ni en laita niille pahvisia juttuja ollenkaa. Hyrrä on aika nirso virikkeitten suhteen. Kaikki pahvijutut kuten vessapaperirullat kelpaa Hyrrälle, jos niissä on herkkuja sisällä. Muuten kaikki pahvijutut saa olla rauhassa Hyrrällä. Hyrrällä on kuitenki yks pahvitunneli ja joku toinen tunneli. Hyrrän hittituotteita on kaikki sellaset vähä niinku punotut jutut. Kai niissä on käytetty jotain heinää tai ruohoo. Mää tilasin syksyllä muutaman kuukauven sellasta yllätyspakettia ja sieltä tuli aina kaikkia kivoja juttuja. Yhestä paketista tuli sit sellane joku jostai heinästä punottu mökki. Se on Hyrrälle liian pieni pesämökiks mut Hyrrä innostu repimään sitä ni mää jätin sen sille. Mää ostin Hyrrälle sellasen jonku heinäporkkanan ja mää aattelin ottaa välillä pois sen mökin ja laittaa porkkanan tilalle ni Hyrrä suuttu ja tarras kynsillä siihe mökkiin ja hampailla mun sormeen. Eli se mökki on Hyrrälle tosi tärkee. Tähkä tuhoaa kyllä kaiken mitä sen terraan heittää. Sillä on siellä pahvitunnelia ja puulelua ja kokonainen vessapaperirulla. Molemmilla hamstereilla on aina sellasia koiranluita sellasia hammasharja ja krokotiili. Vesssapaperirullat missä on sisällä herkkuja ja ne päät on taiteltu kiinni ni on molempien lemppari. Mun mielesta parempi versio on sellane roikkuva eli siihen rullaan tehää reikä ja laitetaa narulla roikkuun terran kattoon. Tyhjät kananmunakennot on myös kivoja ku niitten sisään laitetaan herkkua. Siitä paketista tuli kerra sellane jännä tikku. Mulla meni kauan et mää keksin sille käyttötarkotuksen. Mää laitoin sen Hyrrän terran kattoon roikkumaan ja mää pistin siihen pienet palat kurkkua ja porkkanaa ja Hyrrä tykkäs.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aika kulluu nopiaa

Raija, Ritva ja Raila

En olis ikinä uskonu